Summa sidvisningar

måndag 11 januari 2016

Visa och Berätta måndag 117!!
Ny vecka och ett nytt Visa och Berätta och varmt välkomna till dagens inspirations blogg.

Förra veckan på den första Visa och Berätta var välbesökt men inget säger att vi kan sy och inspirera mera. Det är ju inte bara ni om skall inspireras ..nej det är ju ett givande och tagande med att hjälpa varandra och ingen är heller bättre än någon annan.
Jag har mött några av er som berättat att ni inte vågar länka för mitt är inte så fint att visa upp heter det och detta är bara strunt prat/tänkande..... Så idag hoppas jag att ni alla vill och tar er i kragen och visar upp allt för att inspirera oss andra och länkar!! Jag vet att ni har många många fina bilder på ex. gamla alster ni sytt!!

Idag har även jag blivit inspirerad och då från bloggen http://quiltochsom.blogspot.com och Helene Adamsson. Jag håller ju på och syr upp en hel del exempel block/ quiltar med mallen Quick Curve Ruler och kom då på att på hennes blogg har jag sett en kudde hon sytt med just den mallen.
Så varför inte försöka att sy något liknande.....Tack Helena för din inspiration!!Besök gärna hennes blogg och kolla in vad hon sytt och detvär mycket det!!..... Nytt för i år är här på Visa och Berätta måndag är att denna länk är öppen måndag-onsdag till midnatt då.Så nu har ni all tid att hinna visa upp era bloggar!!

5 kommentarer:

Quilt och Söm sa...

Å Tack för dom fina orden! Blir rörd! Ja dom ugglorna har jag sytt många av mest kuddar men även duk enligt AnnaKas mönster och Quick curve linjalen. Just nu syr jag på en duk som jag kommer länka med under dagen!
Kram Heléne

pilletrilla sa...

Jeg har kjøpt både mønster og linjal men ikke kommet lenger enda - når kjenner jeg at lysten strømmer på - så fin pute du har laget!

Frédérique - Quilting Patchwork Appliqué sa...

Cute! Love these owls!

Annette sa...

Har fått låna linjalen av Anne-Marlen med bloggen lappatoklart.
Men har ännu inte sytt något :( får se hur många år till jag får lånaden ;;)
Härligt att visa och betätta har öppet tills på onsdag, då hinner jag ::)
Må så gott

Smultronbo sa...

Gott nytt år Bambi! Jag har äntligen hittat lite energi och börjat uppdatera min logg igen. Ligger flera alster efter så jag hoppas kunna posta lite vartefter nu i början på året. Har lite nytt gjort i år redan också men det är småsaker ännu så länge. Tack för all inspiration du ger. Ha det bäst!

ps. Jag skriver min blogg på engelska men det är helt ok att kommentera på svenska. ;) ds.