Summa sidvisningar

tisdag 4 november 2014

Sov morgon!!
Det är inte bara vädret som man bör vänja sig vid dessa dagar utan givet också tiden.Själv tycker det har gått otroligt bra men idag blev det en liten sovmorgon.
Grått grått är det utanför ,regnet öser ned så det var inte så svårt att sova vidare en stund.

Vi lämnade ett Houston som också var på G in i ett kallare klimat(20-25gr) men tiden vi var där var det 25-30 gr och  strålande solsken ,helt underbart utomhus men inne air condition och en kofta kallt!!

Men vad gör det när man får vara med om så himla mycket roligt!!Träffa så många härliga och vanliga människor....trots in storhet som designer eller författare.


 
 
Som ni vet då och då har jag sytt scraps crazy  quiltar..ekorre som jag är så har jag sparat och spartat småbitar och tillslut sytt ihop och mina quiltar har blivit det som dom blivit....

 
 

 
 
 
För ett antal år sedan kom boken 15 minutes of play med Victoria Findlay Wolfe som blev här iaf hos oss populär.
Och nu under dessa Market dagar fick jag äran att träffa henne!!!
 
 
 
 
 
Om en stund skall jag sätta mig ned hos min symaskin och se och höra om den har saknat mig....som tur är finns det lite gammalt liggande som jag kan ta itu med.
För att sortera och komma igång med alla intryck jag har med från dessa dagar det lär ta tid ....tur man har kameran som hjälpreda!!
 
Ni vet att Visa och Berätta måndag är öppen för att länka till ända fram till midnatt idag!!Så välkomna och INSPIRERA!!
 
Nu syr vi så det ryker mina vänner!!Bambikramar till ER
 
Ps.
http://ihavetosay.typepad.com  får besök av mig idag!! ds