Summa sidvisningar

måndag 29 september 2014

Välkomna till Visa och Berätta måndag!!
Nu  går Visa och Berätta in på sitt andra år och jag är så spänd och nyfiken vad det nya   året betyder för mig och min blogg och vad den kommer att innehålla för det är ju ni som länkar och INSPIRERAR!.

Denna helgen har jag varit och hjälpt Anna Bengtsson i Limhamn där gruppen Öresundsquiltarna hade sin fantastiska utställning men också bjudit in quiltbutiker. Denna grupp hade lagt ner ett fantastiskt arbete och hade också en helt underbar utställning workshops och cafe´ med hembakat,,,,samt en service till oss som jobbade som var otrolig.
Under tiden jag jobbade eller demonstrerade så hördes lite rop Hej Bambi jag är en läsare av din blogg eller så blev det en go kram också av läsare men också av goa vänner och bloggare.... kan ni tänka er så härligt och roligt/fantastiskt helg jag haft!! TACK alla!!

Ja vad demonstrerade jag då denna helgen för Anna jo bl.a TA Da..detta förtryckta vliselin om jag sytt en del alster utav och som jag gillar starkt!! Ett enkelt sätt att få exakta trianglar!!! Så nu tänkte jag visa dessa alster och skryta lite...,,
 
 
 
Kan ni tänka er ....förra fredagen så visade jag denna duk sydd av Ta Da på min blogg och kan ni tänka er att nu i fredags så var den med på en utländsk blogg jag brukar länka till.... http://richardquilts.blogspot.no
  
 
 
 
 
En kudde och en liknande duk sydd med Ta Da!!
 Detta var min INSPIRATION till er denna måndag och som sagt så är jag så nyfiken på Vad ni har att visa upp eller berätta om.
Så välkomna mina vänner till Visa och Berätta måndag!!!