Summa sidvisningar

fredag 23 maj 2014

Färdiga fredag!!


Varmt och skönt det är fredag mycket händer men också hänt i veckan.
Två sy avslutningar tillsammans då med två hela sy dagar har jag haft i veckan .Nu så skall jag vara ledig ett par dagar tror jag och sedan skall jag ägna mig åt min härliga hobby igen.
En del är redan planerat men så tittade jag in på FB igår kväll och såg alla Annalundas nya tyger och då blev det kaos  i mitt huvudet.
Så i natt så har jag funderat planerat och sytt och nu på morgonen finns inget kvar bara en lite tröttare Bambi och förhoppningsvis tygerna i Förslöv.
Nog om mig ...och mitt


Idag skall jag visa  er en quilt som jag vet inte om jag är nöjd med ......sydd av scraps.Vad som är fel det vet jag inte heller....men jag känner mig inte riktigt nöjd.
 
 
 
 
Hur som helst så är den 140x 190cm eller 55x75inch.
 
 
 

 
 
Jag har bara quiltat rak söm och försökt låsa fast toppen så gott det går så hela quilten sedan går att kanske quilta om eller kanske applicera någon ranka på det vita tyget ,vi får se
.Aurfil tråd har jag använt och 80/20 vadd är det emellan.
 
Fredagslänkning idag är till
 
 
 
Titta gärna in på dessa länkar och njut av allt vackert!!Men skolla gärna ned till min Visa och Berätta måndag där på de länkar som finns där går inte av för hackor de heller .Så passa på och njut av allt denna fina Majdag!!Bambikram