Summa sidvisningar

måndag 5 oktober 2015

Välkomna till Visa och Berätta måndag nr 105!!I helgen har mannen och jag varit och hälsat på i våran gamla hemstad Borås hos nära och kära vilket är stressigt men roligt!! Det är inte så länge sedan vi sågs vi var ju alla på semester och det bara för några veckor sedan men det är alltid så mysigt att få och speciellt träffa sina "små" och få dessa goa kramar och samtal med  dem.
Ett underbart inslag var också att få rå om vårat bonus eller plast barmbarn goa Lisa som är dryga året nu så charmig och glad tjej som springer runt och upptäcker världen!!
Väl tillbaka till hemmet i Varberg och platsen vid symaskinen så var det också himla mysigt även om längtan efter alla våra goa barnbarn bara växer och växer.
X-tra glada blev vi då en av våra barnbarns kamrater kom och ville hälsa på bara för att få träffa Kjell och mig sådant stärker en och man blir både glad men också rörd!!
 
 
 
 
 
Idag är det åter dags för oss alla att vara med och inspirera och visa upp något quilt relaterat.
Många av er har varit på Rikstäckets årsmötet och har om inget annat säkert något att visa upp och berätta för oss därifrån. Själv var jag i Borås och av olika anledningar så fanns det tyvärr inte tid eller ork att åka till Stockholm och besöka detta viktiga evenemang.
Jag tror att ni har mycket att inspirera oss med vackra bilder på både quiltar tyger och annat.Det är givet att det ni sytt under senaste tiden eller i veckan skall  också vara med och inspirera oss.


Dessa quiltar jag visar upp idag och dess mönster är så himla rolig att sy. Som ni ser har jag sytt en hel del olika alster i detta mönster.Man kan använda både Jelly Roll eller egna skurna remsor till detta.
Kommer ni och besöker Förslöv på lördag på Quilt och Inspirations mässan där som Anna Bengtsson och Bjäres Quiltbönor anordnar så kommer jag att bl.a visa er hur man skär och syr dessa block. Idag är det den 105:te Visa och Berätta måndag som jag önskar er välkomna till!!