Summa sidvisningar

torsdag 8 september 2011

Ungefär så här blir det!!

Nu  har jag lagt ut mina scraps block,,och då menar jag scraps.Jag har bara tagit remsor i alla storlekar/färger,och sytt ihop.Sedan har jag skurit dem 5.5 inch  i fyrkant.

Efter att ha sytt ihop alla dessa remsor känns det väldigt skönt att ha röjt upp lite i alla mina  lådor som dessa har legat  länge och tagit plats.

Frågan står fortfarande kvar, om jag skall sätta en remsa emellan blocken.Jag kan ju sy  sy ihop fyra och fyra block och sätta en remsa emellan dessa block.
Ni får gärna tycka till igen.
Jag får nog sova på saken och öppna era kommentarerna imorgon och läsa vad ni har tyckt då..
Så här blir det ett riktigt myller täcke...eller???....och så får jag ju komplettera med några block till!!

Godnatt på ER alla,,hoppas oxså att eran dag varit bra.

Ett röj!!

Ibland så måste jag röja i mina sparade lådor ,,ni vet,, remsor fyrkanter osv.Igår var inte min kväll så där rolig och inspirerande som den kan vara ,,så är det ju ibland..och jag vet  varför.Hade absolut ingen lust att sy..men så kom jag på ide´n,,,jag hade sorterat i mina tyger  tidigare under veckan och skurit till.. med mina mallar,,gårdagens inlägg!!,olika fyrkanter och trianglar,
Så varför inte ta i tu med alla sparade remsor...jag är ju ekorre ,,om ni inte visste detta tidigare!!
Och vips så kom dessa block till,,natten ,ja ,den är ju lång!!


Nu har jag sytt 60 st 5,5 inch fyrkants block,i bara helt tokiga färger och tyger....och dessa räcker faktiskt till,, en liten quilt!!

Jag har en fråga till er därute i "rymden",,skall jag bara sy ihop blocken ,eller skall jag sammanfoga dem med någon remsa??Vore tacksam att få läsa,, vad ni tycker??

Om ni visste vad skönt detta var då,,att bara sy ,,utan att behöva tänka.Ibland så behöver jag en sådan rolig kick,för att komma igång med alla de andra projekten..som finns däruppe!!
Efter lite uppröjning av trådar och dyl,,,,så väntar några andra sömmar och då  på den vita quilten...

Torsdagskramar från ETT SOLIGT Varberg och ekorren!!