Summa sidvisningar

måndag 24 mars 2014

Visa och Berätta,måndag!!


I förra veckan var en fantastisk SY vecka för mig  att få så mycket INSPIRATION på några dagar har jag  inte insupit på länge ....tänk att få ha två stora SY träffar under en vecka och få  haft så roligt. 
 
 
Igår kom jag hem efter tre dagar i Skåne och Förslöv och hade med mig 83 st sydda Tula Pink block så snart är dessa 100 block  sydda och klara för att läggas ut och monteras och det kommer att bli en riktig utmaning. För mina block har jag sytt av scraps och går i alla färger(s)  nyanser.....

Idag så hoppas jag att ni vill vara med och Inspirera oss alla med era fina bloggar och era alster ni sytt under veckan eller kanske finns det några gamla bilder att visa upp på tidigare sydda quiltar.
För som ni vet så är både  gammalt eller nytt lika vackert och kan locka många av oss till våra symaskiner för att testa eller att komma igång med någon quilt sömnad. Som ni dessutom vet behöver era alster inte vara hel klara utan det mesta går att visa upp som är sy relaterat.

Min lilla Äpple skrutt quilt blir dagens bild!! både fram och baksidan!!Välkomna och länka till Visa och Berätta,måndag!!   Bambi