Summa sidvisningar

lördag 12 december 2015

Solig lördag!!


Jag har svårt för att inse eller förstå att vi snart har våran jul helg här och i morgon är det lucia.För tittar jag ut på våran gröna gräsmatta eller våran rosenbuske så finns det fortfarande en fräch knopp på den.
Rent vädermässigt har vi en tidig höst tycker jag och nyss har vi haft "oktoberstormarna"här och vintern den dröjer ser det ut som.
Tror att vädret för mig spelar stor roll i min syvärld....som inspiration för de färger jag använder i mitt skapande.

För en tid sedan låg en video på FB om hur man syr en löpare av ett Charm Pack...och den filmen visades från start till helt färdigt alster i raketfart.Det såg väldigt enkelt ut att  sy den och det färdiga resultatet blev fantastikt bra.Kommer ni håg den har ni sparat länken???
Det har inte jag gjort men den malde i mitt huvud och innan jag helt glömt av de olika momenten så var jag tvungen att försöka sy upp den och jag hoppas att jag har gjort rätt.

Jag har använt mig av ett Charmpack som är typiskt höst tycker jag Perfectly Seasoned  och design Sandy Gervais  från Moda! Samt den gröna kanten är Moda Basic.

Löparen blev drygt 1 meter lång x 35 cm bred eller 39,5x13,5 inch.och den får  blir min inspiration till Er denna soliga lördag.Bambikramar till er!!!