Summa sidvisningar

fredag 21 juni 2019

Finish it up Friday!!


Nu har vi den finaste tiden här i vårat älskade Sverige och idag är det midsommar afton.
Temperaturen i havet är skönt ligger runt 20 gr och med den härliga temperaturen i luften så är det behagligt att doppa sig och simma lite.
Idag väntas nästan hela familjen till oss och bl.a kommer lilla fina Lisa så vi tar en sväng om midsommarstången med henne och dansar lite.


Dagens färdiga är ytterligare en weekend väska med tillhörande necessär sydda i samma mönster men med olika storlekar på detta Charm Pack.
Jo det är sant jag har använt mig av ETT Charm Pack(42 st kvadrater)och fodertyg samt vadd dragkedja/kläppar och fötter till väskan och necessären.

Som ni vet innan så älskar jag dessa förpackningar och jobba med och så mycket man kan sy utav dem.Vet inte hur mycket ni har jobbat med dem men i princip kan du ju sy hur många mönster som du vill och få fram de mest fantastiska arbeten av en sådan förpackning plus bastyg.Du jobbar med måtten 5 eller 2,5 inch även 1.5 inch går jätte bra och sedan är det bara fantasi lek och test.

Som tidigare skrivits så har jag satt fyra fötter under den stora väskan Allt material kommer från Butikenannalunda.


Bild från tidigare sydd väska.Med dessa rader och min weekendväska ( mönster finns att köpa hos Anna!) vill jag önska er en Trevlig Midsommar!!/Bambi