Summa sidvisningar

fredag 1 mars 2019

Finish it up Friday!!


Äntligen Mars!! och vi alla fyller år eller 3 i familjen....Kicki idag GRATTIS ,jag i morgon och min egna Rutkock på söndag!!
Tänk vilket kalas det blir trots att ingen av oss fyller jämt men vi får i alla fall i våran ålder vara glada över att fylla år!!!! och det är jag.
Trots röj och allt omkring detta så har jag också sytt där emellan har jag gjort mönster och haft våran trevliga sydag här i Viken!!Fartfyllt? Jo men Det gäller att fylla 28 år eller hur?


Inte för att skryta men så har det också kommit till en ny Bambi väska samt en förvaring för div. smink och en liten förvaring till kontokorten.En som jag tycker mycket mysig väska som  nu inför  våren ligger perfekt i tiden med tanke på modet!!
Tyget( från Robert Kaufman och heter Atlantia) som är en bidragande orsak kommer från Anna och hennes butik  butikenannalunda.se men också modellen och storleken.Som vadd har jag använt mig av Annas och hennes  nya In-R-Form en underbar men också lättsydd vadd mjuk och stabil. Finns med klister ..bara att stryka på toppen, toppen.Likadant har jag använt mig av dessa axelband i samma material som är perfekta för ändamålet.Under väskan finns lättmonterade fötter och som lås magnet fastsydd allt enl. det Mickael Kors har på sina väskor.
Nöjd är jag och denna väska plus några andra som  jag visar i nästa vecka åker med till Borås och mina flickor där.
Strax är vi på väg mannen och jag  för att fira i  dagarna tre!!

Kram på er och ha en fin SY helg!!!Bambi