Summa sidvisningar

fredag 22 maj 2015

Quilt with selvages clearly this Friday !!!

Idag är jag glad av att ha sytt klart en till ny quilt!! som jag kan visa upp och länka vidare och under veckan har jag lyckats att få klart flera quiltar som legat ett tag och väntat...
Mina sy vänner igår tror jag också var nöjda med sin lilla fågel -crazy curves- de fick sy ..så denna veckan har slutat sy mässigt jätte bra för min del.


Den quilt jag skall visa upp idag är som ni nog förstår min stadkants quilt och den har jag ju sytt på då och då när jag har samlat klart ett antal stadkanter som skall passa i storlek men också i färg!!!!!
Jag har faktiskt också fått de mina sy tjejer att anta ekorrens rop så de har också samlat dessa roliga/spännande remsor till mig!!

Taaaada......


 
Så här såg det ut i morse i vårat äppleträd!!!Min nya stadkantsquilt!!
 
 
 
Och så här började det hela......
  
 
Nu är den som sagt klar och jag är nöjd  !!!
 
Fredags länkning till följande bloggar!!!
 
Häng med mina läsare över till dessa bloggar när de vaknat och slår upp sina portar och NJUT av allt fint som visas där !!
 
 
Jag själv skall idag börja med och ta  "semester"" från tyger!!!!!!Tro det  om ni vill men nu är det pingsthelg och mannen och jag har lite att fira tillsammans....och som de kungliga firar vi i dagarna tre!!!!!
 
 
Fredagskramar till ER alla mina vänner!!!BAMBI