Summa sidvisningar

måndag 14 december 2015

Välkomna till Visa och Berätta nr 115 denna måndag!!


Hoppas ni har lite tid över för att visa upp eran fina blogg och vara med idag och inspirera!! Just denna måndag med drygt en vecka kvar till julafton är det faktiskt riktigt viktigt att ni är med och länkar för många sitter säkert hemma i sina syrum och funderar fortfarande på något fint att ge bort i julklapp...och då är det just du som kan vara med och inspirera!!


Allt du kan visa idag behöver inte vara nysytt utan det går så bra att visa upp gamla quiltar/alster också. Många av oss har inte sett dem tidigare och har vi gjort det ser vi gärna om dem igen!!

 Själv är jag inne och syr och jobbar på min ny/gamla mall Quick Curve Ruler och idag skall jag visa upp en nysydd löpare.....som jag sydde härom dagen av lite större "scraps" bitar.Denna löpare kan vara ett alternativ till julduk .För dem som inte gillar det juliga på bordet... Min löpare är 28x 75cm eller 11x29,5 inch och jag har satt dukvadd emellan och använt Aurfil tråd till sömnad och quilting.Riktigt nöjd är jag också...
Så välkomna mina vänner att länka samt kommentera och njut av allt vackert idag!!Jag är alldeles övertygad om att det kommer att visas upp mycket fint här under dagarna då länken är öppen. Mitt Visa och Berätta måndag stänger ned först onsdag kl.23.55!!