Summa sidvisningar

måndag 3 november 2014

Välkomna mina vänner!!!.......till Visa och Berätta måndag!!! TACK alla ni som följt mig under veckan och som var med och INSPIRERADE förra måndagen!!Mina goa vänner ni är underbara!!

Som ni vet vid det här laget så har jag och min goa vän Anna Bengtsson varit i Houston på både Quilt/Market och Festival.. underbara omtumlade fantastiska och INSPIRERADE dagar!!! OCH detta kommer ni att få del av då och då ...här på min blogg! Jag lovar.....

Nyss hemkommen till min älskade Rutkock från ett varmt och skönt Houston lite trött ..visst.. men fattar fortfarande inte att jag varit där......men Tänk att bara  få träffa alla dessa kändisar ! som är helt vanliga människor så trevliga och så gulliga och som gillar Sverige alldeles speciellt och tar sig tid med en liten quiltare från vårat land är nyfikna på oss och vill veta mer. Som också delar med sig Quilt men också inspirerarar ..delar med sig kramas och de känns verkligen som en vän ...precis som ni.....Vi är en stor Quilt familj!!
Tala om att vara lycklig,,,,,vilket jag är!!!
Idag så hoppas jag att ni ställer upp alla med  era bloggar och länkar och delar med er lite X-tra.Jag har berättat om er och min blogg...speciellt på måndag!!...så passa på.... för alla jag träffat!!
Av allt jag sett och förstått denna veckan så är det ... det enda sättet att få fart på våran underbara hobby...att visa dela med sig och INSPIRERA!!

GE och TA!!

Eftersom jag är inne på kändisar ...så är jag salig... min herr Aurfil träffade jag......min Alex...((men tror ändå Rutkocken är bäst!!)

Fattar ni????

Fortsätt följ mig här och ni får se mer av våran Annas och min underbara resa. Välkomna mina goa vänner till Visa och Berätta denna alldeles speciella måndag OCH nu ÄR jag nyfiken på vad ni har sytt under veckan eller har i erat arkiv!!


Bambikram!!!