Summa sidvisningar

tisdag 20 november 2012

Måste ju bara visa!!Igår så höll jag på och sydde lite ditt och lite datt,,,och det blev egentligen ingenting, utav det jag sydde på dagen iaf.!!Kanske blir det färdigt så småningom.

På kvällen var jag så sysugen av något som går fort och blir bra,,så jag visste inte mig .Känner ni igen ER??
Så istället för att öppna ett paket cigaretter som många kanske gör när man är så sugen ,,eller en chokeladbit,,så öppnande jag en liten Jellis.
En liten Jelly Rolls som endast  innehöll 20st remsor/två av varje mönster,,,Jag är ju lite bortskämd eftersom vi har Annas tyger här hos oss,,så det var ju bara att ta fram plånboken,,och sedan öppna denna förpackning!!!

Och nu kan jag skriva ,,jag började sy OCH vips ,,1.5 timma senare så var denna stora löpare,,eller kanske en solmadrass,,,färdig!!


 

Kan tänka mig denna topp ,när den sedan är quiltad ,som en stor löpare på ett vitt bord till sommaren,,vad tycks??
Jag har ju tidigare i år sytt en som jag tycker är vacker till en solmadrass,,så det kan ju kanske vara dumt att ha två??


 
Hur som helst så botade jag min abstinens!!
 
 
Solmadrassen understa bilden ,,var med i Marias tidningsutmaning i somras..Vill jag göra någon appliktion på mitt senaste alster ,,så kan jag ju givet göra det också...
(Mannen i mitt liv ,,vill ha denna solmadrass som en tavla,,men den är ju  grön...!!))
 
Idag skall jag fortsätta med mitt ,,grått grått,grått projekt och små kika på denna glada och färgrika löpare??...för det behövs ,,det är inte bara  grått inomhus utan även utanför!!
 
Så jag skickar med en till färgglad bild,,hoppas ni
får lite abstindens också,,att botanisera i era tyger!!
 
 
 
 
Tisdags kramar!!