Summa sidvisningar

fredag 12 oktober 2018

Finish it uo Friday och Scrappy Happy Day 15/10

Det blir många titlar idag !! men jag är så glad att ha detta SCRAPS täcke färdigt till denna fredag.Skulle det varit rätt så vore presentationen först på måndag då Rutigt -G Adrian har sin dag.
Scrappy Happy Day.
http://rutigt.wordpress.com


Men idag får det bli så här.

Denna quilt har blivit sydd under tiden då jag var sjuk förkyld med hög feber och så givet mina bihåler.FY!!!! Men skam den som ger sig ..bästa medicinen .. ge järnet men i ett lugnare tempo!!
Dessa kvadrater som  jag fått av en vän på födelsedagen i Mars har nu blivit en enkel scrapsquilt som säkert kommer att pryda våran sommar vid havet och med familjen  .Eller kanske bara här vid stugan som vi bor och  som många besöker.
Storleken är 110x140 cm och blir bra att svepa om sig om sommaren blir kall med 80/20 vadd  ..får vi en ny fantastisk sommar blir det bara en picknick quilt med Aurifils tråd som quiltning.

Hur som helst känner jag mig redig trots allt ..sjuk- sytt och tänker framåt i tiden!!!(om jag får säga det själv!!)


Idag när ni läser detta är jag i Skåne igen och hos vännen Anna och hennes vänner runt omkring henne.Det som gäller för mig är INSPIRATION på Kreativa tråden och lite nytt har jag också med!!Så även till X-tra lördagsöppet...nyfiken ? välkommen mellan 10-15 lördag!!

Tack mina  Apelquiltare och  KviltSYstrar för igår ni är fantastiska!!


Bambikram till Er alla!1