Summa sidvisningar

fredag 23 september 2016

Finish it up friday!!


Trevligt med traditioner och de är till för att inte brytas.....
Så idag hänger jag med här på nätet igen  på Finish it up som Amanda på Crazy mom har eller Sarah på Confessionsofabricaddict och hennes Whopp whoop och kanske någon länk till.
Veckorna eller fredagar med dessa länkningar har nu pågått för mig i ett par år och som sagt det gäller att hänga med i quiltsvängarna eller???
Vad jag tänker visa upp där är denna quilten!!


Som jag sytt av ett Charmpack  Hello ,Blueberry park och Karen Lewis är designer,och en del bastyg och mönstret är Ohio Star.

Detta block är inget nytt man kan sy det på många sätt men just idag tycker jag att det sättet jag sytt är smart eftersom det hela bygger på dessa färdiga förpackningar.Quilten påminner om havets alla olika skiftningar och passar ju så bra här jag bor.
Storleken är 102x102 cm eller 40x40 inch.Dukvadd har jag satt emellan lagren eftersom jag tycker denna storlek på quilt passar bäst till en duk.
När jag syr quiltar vill jag gärna ha dem avlånga och inte fyrkantiga,tycker bäst om det.Aurfils tråd har jag dessutom använt!


Idag har vi lite höstlikt och inatt har det kommit några droppar regn  bra till våran utbrända gräsmatta och nu på fm. så strävar solen sakta  fram igen .Tror med andra ord det blir en bra fredag!!

Kram kram från Bambi!!