Summa sidvisningar

tisdag 13 mars 2012

Nu är det roliga slut.....

Igår kväll var  Johansson och hämtade hem, två solbrända grannar som kom från Egypten på Landvetter.Jag hade färdig lite ""god" mat när de kom ..och vi satt och pratade fram på småtimmarna.Ja här har festligheterna avlöst varandra i över en vecka,,,då räknar jag vårat sykollo också.
Nu får det vara färdig firat för ett  tag framåt,,och vi får återgå till  vardagen igen.

Passade iaf på att prova min födelsedagspresent från barn/barna ,,ett par joggingskor,,och de var så bra....de gick av sig själv!!!En skön promenad utefter havet.Vi har ju haft en ljuvlig dag,,,och tom. lunchen intogs på altanen .
Jag har passat på att sitta ute och satt min lilla näsa i vädret ett tag.Solen sken så gott att jag tom tog en liten lur i solstolen.
Detta behövde jag för jag är liite trött och hängig fortfarande efter denna grymma förkylning,som inte riktigt vill släppa taget .Emellan alla sittningar och festligheter igår så passade jag på att sy färdigt en liten test topp,,,Efter dessa rader skall jag  se om jag kan samla ihop mig och få lite gjort innan denna dagen  är slut.Det ligger  ett antal km scrapsremsor som väntar på att bli ihopsydda .Det får bli något  enkelt och lätt idag!!

Ha det mina vänner!!!!Kram