Summa sidvisningar

tisdag 1 mars 2011

Städ dag!!

Inför våra födelsedagar i veckan så gäller det att städa idag och inte stöka till det sedan ,när allt är klart!!Så min lilla Janne får väl stå där ensam och övergiven ett tag.

Vi har oxså varit och handlat ,så nu är kylskåpet fullt med godbitar.

Har även varit i centrallager B och hämtat hem lite quiltar inför våra syträffar på torsdag.Apelquiltarna skall sy fyrarutan,och vi i KviltSYstrarna gör en repris på frimärket.

Detta med städning är väl sisådär kul,,skönt iaf när det hela är klart.

Idag fick jag ett mysigt samtal från Anna,


där vi talade om hennes kvilt träff den 19 mars i bygdegården.Jag skall vara med  där och ha en demonstration  och behövde då lite mera tyg.(håller på och syr lite alster till detta))

Till denna träffen kommer oxså Anna-Pia  Godske Rassmusen och har workshops i Kulan vid fotbollsplan.En mycket intressant inslag,,för oss i kviltvärlden.
Hon kommer säker att presentera sin nya bok Flowerpower patchwork,där oxså.En underbar bok tycker jag!!!

Det är alltid så roligt att få ett samtal från Förslöv eller någon annanstans ifrån och pratat om just sin hobby ,tyger, böcker  ,mm.Har man ingen lust innan att skapa,  så får man då,,En stor  inspiration efter samtalet,och det kan jag behöva idag!!

Nej nu till dammsugaren och så lite i magen ,,,så får vi se vad denna dagen bjuder på ,även om Janne inte får vara med!!!


Denna bukett skickar Kjell och jag till våran sonhustru Kicki som fyller år idag!!Grattis på dig och ha en bra dag!!!Tisdagskramar från Bambi!!