Summa sidvisningar

torsdag 20 december 2018

Sorg och besvikelse.Tänk när man vaknar på morgonen och känner en ny härlig dag att vakna upp till och sedan flyter allt på trodde jag.

Otur 1.

Maken och jag bestämmer att åka en sväng och uträtta några ärenden och pling i telefonen och ett sms kom att ett paket väntade mig på Coop som är våran post utlämning.
Väl där och kolla på leg.och så där om vem man är  och så vidare  allt som vanligt så gick expediten sedan dröjde det och dröjde och tillslut kom hon ut och sa att jag fick inte hämta mitt paket för på det stod det Eva Johansson och i körkortet Eva-Brit.
Så det blev inget paket idag.Väl hem och ladda ner Post Nord App  och fylla i för tydligen då får man ut sitt paket då. För mig är det  fortfarande lika konstigt för i Appen heter jag då Eva-Brit men på paketet står det fortfarande Eva och jag hade både körkort giltigt och ett ny hämtat pass!!!!!!
Otur nr två!!!


I em kom då äntligen dagens post med överraskningar som var både positiva (Tusen  Tack!!)
och NEGATIVA!!!!


Uppsägnings brev av centrallager B!!Nu röja ut och till vart??Alla mina alster som finns där med så många års sömnad.För mig är detta en katastrof,

Vi bor på en liten yta och här finns inte en  chans till att förvara en 30 årig sömnad och fort skall ju detta gå att röja ur också så  jag börjar väl med att sortera lektyren redan idag. Tur är att vi fått en ny sopstation här i Varberg och där får vi tömma 15ggr per år så allt ska nog ordna sig.

Det värsta är ju att jag älskar våran hobby att leka testa och sy förvandla mönster färg och form och detta har jag ju fått göra  i ett antal år.Så ni förstår det finns många alster som ligger fint i hyllorna som är både stora och små. Just  nu känns allt bara svart och svart och svart för så länge jag orkar så vill jag gärna få vara ute och inspirera men vart skall jag förvara alla dessa quiltar sedan. Skall allt vara slut?? Detta känns i djupet på mitt hjärta.
Jag vill inte bli den pensionär som sitter och tittar på Tv varje dag och följa Hem till gården så länge man orkar har lust och allt känns så bra och orkar vara i farten. Dessutom vara att känna sig välkommen när man blir inbjuden och få träffa ER. Är detta också slut?

Men  den som lever får väl se för först skall allt tömmas och bort!!Kanske är detta bara ett ilands problem vem vet men inte idag inte!!

Bambi!!