Summa sidvisningar

onsdag 5 december 2012

Post!!
I början på hösten utlyste Maria,,   http://majasparadis.blogpot.se  en mönster utmaning här på nätet.Och givet var jag med på den!!
Vi hade nog lite förlång tid på oss ,,eller så hade jag för mycket att stå i,,,för min del blev tiden och fantasin lite knapp.Men ger man sig in i leken så får man ju leken tåla,,har jag lärt mig.
När jag väl kom igång så var det ju jätte roligt  att fantisera sig in i min lilla syvärld.Lizzan..skrev en dag en titel på sin blogg,,grått ,grått och grått...den titelen stal jag!!(Tack,Lizzan!!)
http://hizzan.blogspot.se

Titelen på min skapelse var nog lika med hur jag kände mig då...jag tror och hoppas att det var vädret som avgjorde hälsa och känsla!! 
 
.....men innerst inne så finns det  alltid ett varmt hjärta.......för hobby och omgivning!!

Nu skall mannen och jag ha ett litet möte om vart denna skapelse skall ta vägen,,han vill ha den som en tavla,,men så var det ju jag igen,,som velar och inte kan bestämma mig!!!

Som tack för att vi var med ,,tror vi var ca 12st,,,kom igår ett kuvert med tyger....När mannen var och hämtade posten och kom med kuvertet ,,så kändes det som min dröm häromdagen ,,med kuvert med röda och blå tyger och fyrkanter!!!
..och en  fönsterskrapa....sponsrad av Patrik....


 

...och en ny utmaning!!!Som var helt frivillig!!Stoppdatum sista feb.Ett gäng med intressanta tyger!!

Alltså finns det lite att bita ii...och arbetslös ..nej tror inte det!!!Vill ni kika på de olika alstren från utmaningen,, gå in på Marias sida och skolla ner till tror det var i tisdags iförra veckan hon visade alla quiltar.


Här har vi annars kallt och vitt ,som det är ute nu ,,vackert ,,men skönt att få vara inne och mysa....Idag så skall jag förbereda en del inför våra avlutningar i morgon...och min janne får en ledig dag!!


Ha det gott och var rädda om Er ,,,,Kramar från Bambi