Summa sidvisningar

fredag 10 augusti 2018

Finish it up Friday!!









                                      Paper Piecing!!

Precis detta är dagens mönster och löpare som är sydd just så.Vi närmar oss hösten(så är det iaf. idag så som det blåser och är grått!!) och om några månader har vi ju årets högtid JUL.Låter hemskt att tänka på men tiden går ju faktiskt fort!Själv tycker jag att det är skönt att vara klar i tid och slippa  stressa.



Paper piecing är kanske det mönster som blir mest exakt.. Givet om man syr efter de linjer som är ritade på papper därav namnet.Det finns en uppsjö av mönster att välja bland.Kolla på Google eller Pinterest. Man kan ju  själv  rita sitt egna mönster vilket inte är så svårt..Är man en sygrupp så rekommenderar jag detta sömnadssätt om man ska sy en gemensam quilt,,,,men man får inte glömma att ta med sömsmånen och inte skära bort den heller!!









Här kommer några fler sydda alster med denna teknik!!







Har du inte testat så gör gärna detta.Jag tycker det är avkopplande att sy denna teknik "eftersom allt är serverat"på mönstret och bara att följa de numrerade delarna.



Blås inte bort idag...sitt stadigt vid era symaskiner och skapa!!Det skall jag iaf. göra och min springrunda får bli när det mojnat!!Trevlig fredag och helg!!

                                                            Kram Bambi