Summa sidvisningar

torsdag 18 juni 2015

Stort och smått med linjaler!!

Dagen för midsommarafton är grå men  varm... lika grå och ledsen känner jag mig och besviken ....Nu gäller det att peppa sig själv men också mina KviltSYstrar....

Varför undrar ni nog .....

Våran tidning kom ju häromdagen Rikstäckets sommar upplaga som bli tycker jag bättre och bättre för varje nummer.Glad och förväntansfull  läser jag snabbt igenom den och kommer till kalendarium och vad ser jag där ingen annons på mina syvänner/grupps och min utställning i sommar!!


Stort och smått med linjaler!!
Snopet... besviken och (arg) blev jag. Och vad gör man nu ....egentligen inget för skadan är redan skedd och går absolut inte och reparera.
Våran sekreterare P som också kände som jag  tog då  kontakt med ansvarig utgivare LL och givet kunde hon bara beklaga.

Jag vill här och nu eftersom jag fått samtal från tidigare besökare som har undrat skall ni inte ha eran utställning i år???Vi brukar alltid åka till Varberg V.30....såg inget i tidningen.....osv.

JO vi skall ha en utställning även i år V.30 den som vi slitit kämpat och sytt på torsdagarna i två hela terminer.
Vi öppnar den på måndagen den 20Juli kl. 16.00-21.00
tisdag-söndag 14.00-21.00

Lokal är Fiskarnas hus mitt emot Tre toppar i Träslövsläge och dit mina vänner är ni varmt välkomna!!!!

Allt är som vanligt förutom den missade annons som har ställt till det ordentligt!!Går ni in på Rikstäckets hemsida på nätet  finns vi faktiskt med där  så kolla gärna  eller hör av er till oss KviltSYtrar om ni undra något.

Nu skall jag försöka få tillbaka mitt vanliga glada och positiva jag för arg och besviken är några saker som jag inte gillar eller passar.

Bambikram!!