Summa sidvisningar

söndag 30 mars 2014

Våren fortsätter...

 här i Apelviken och vi har en alldeles underbar varm och solig  helg!!! De flesta lediga har besökt sina stugor ,,vädrar sängkläder och  plockar fram sina solstolarna och passar på att njuta på sina altaner.
Tyvärr blir de lite besvikna på sina vårblommor som inte finns i rabatterna iår  för de är uppätna av våra kaniner som mår gott och växer och växer.
Jag är rädd att det kommer ett bakslag i vädret innan den riktiga våren är på G, men nu är nu och då passar även jag på att njuta...
Tänkte när allt är så ljust och vackert ute blir man så himla glad eller hur? och vad  passar då inte bättre att skriva om eller diskutera ...underbara vackra  tyger,,,,,,,


En stor bunt med tyger i en hel serie fick följa med mig hem från Förslöv i förra veckan en bunt Fat Quarters (45x55cms  bitar!!)och serien Quilters Basic Leicen!!!! 
 
 
 
 

Visst är de ljuvliga och denna bunt kommer jag att klappa på ett tag innan skärkniven kommer och hälsar på i den!!!(Dagens INSPIRATIONS bild!)
Och som jag känner just nu så blir det nog en ganska ren quilt så småningom där tygerna får tala.

Dagarna går fort och imorgon så är det dags för Visa och Berätta igen och då händer det något spännande på bloggen!!Detta får bli dagens TIPS!!

Sömnaden i går gick lite på sparlåga men en lukkekant blev klar på min löpare..

 
 
och nya fräscha kycklingar växte fram i solstolen....

 
 
till påskriset!!
 
 
Ha det gott denna söndag!!!!Massor av Bambikramar till er