Summa sidvisningar

torsdag 13 januari 2011

Nu är jag hemma igen!!

med denna underbara bukett!!


Tack alla Kviltsystrar,ni är så goa.

Ikväll var det våran första träff inför våren och vi har så mycket att göra = en lång lista att beta av.Jag har delat upp, de mina ,i olika grupper med varsitt område.I slutändan hjälps vi givet vis åt alla,om vi har något kvar på våran lista.


Eva-Britts Amishbom ,som vi sydde förra året!!

Tidigare idag på fm.var det Apelquiltarnas vårstart.Vi hade det oxså så mysigt och sydde små börsar.
En av våra medlemmar är i Spanien i några månader och då har en Kviltsyster tagit hennes plats, under denna tiden .Min" syster " Eva har följt med mig på tre olika pass denna veckan,och  jag förmodar att hon oxså är lite mör i kväll.Men visst Eva har vi haft några underbara dagar?och flera får vi....

Sov gott nu alla därute i cybern ,,,jag tänker iaf försöka göra det..men scraps och tyger och mönster flyger runt i det lilla chipset däe uppe.Så jag kan inte lova ,men försöka.
Kram, kram

Torsdag och loppmarknad!!

Igår när jag kom hem från våran syträff,tog jag fram en påse med scraps .Började och skära dem i remsor och fyrkanter.
Har nämligen bestämt ett mönster och det skall bli av denna påse.Hur quilten kommer att se ut .Ja jag har ingen aning.Vill ni dock följa min väg ,så får ni titta in då och då.Tycker själv det ska bli spännande!!??

Så här såg det ut vid läggdax i natt.Då hade jag strax innan fått en fråga från min man Kjell,Skall du öppna en loppis här???

Strax skall jag kila iväg till Apelquiltarnas första träff för i år.
NI glömmer väl inte att hjälpa mig med min quilt och mitt lilla BUS!!!
Torsdagskram och glöm inte ärtsoppan idag!!