Summa sidvisningar

måndag 17 november 2014

Välkomna till Visa och Berätta måndag!!

Nu har det varit höst ett tag och för mig är detta en katastrof ..iaf om det är så här rått och grått som det varit ett tag nu.
Därför längtar jag till våren solen och altanen igen.
Trots alla tända ljus jag har här  inne för att muntra upp det hela. Då i min fantasi och längtan efter våren så fick jag för mig att sy och designa en ny vår löpare. Köpte lite linnetyg och några blommiga tyger hos Anna och så ett prickigt och så syddes det här med mina favoritmått... och fram kom denna löparen när allt var klart!!
 
 
 
 
 
Själv tycker jag den blev helt OK och tänkte då Inspirera er med denna idag på Visa och Berätta  måndag. Jag kommer att sända iväg den samt en skiss till min goda vän Anna och hoppas på att hon blir lite glad i det trista vädret!! Så denna löpare får vara istället för en blomma!!

Nu väntar jag på era bloggar länkar och kommentarer om vad ni har på G där hemma för visst skall vi hjälpas åt att INSPIRERA varandra i våran underbara hobby!! Och alla ni läsare ,ni får också gärna skriva och kommentera och berätta vad som ni har på gång i syrummet.... för alla tips tas emot!!!