Summa sidvisningar

torsdag 13 september 2018

Finish it up Friday!!

Idag är det faktiskt fortfarande torsdag men på gränsen till fredag och jag skriver till er ändå...Just nu är det mycket men roligt roligt roligt!!!!

Jag har just avslutat en hel sydag med mina Varberg/Falkenbergs tjejer och den varar mellan 09.00 -20.00-21.00 på kvällen.En lång men härlig dag.Jag kan erkänna att mot slutet av kvällen var jag trött och fnittrig...men så kan det ju bli ibland.
Imorgon kommer det  en ny fantastisk dag vilken hobby vi har och då bär bilen tidig morgon mot Förslöv och Anna där jag får äran att denna fredag vara inspiratör  med hennes Kreativa Tråd.Lördag har hon X-tra öppet och vem finns inte där då också??!!Kanske syns vi?

Imorgon kommer denna löpare att vara på tapeten och mycket annat men som också får vara alstret imorgon  på Finish it up Friday.

Jag kan tycka att denna löpare påminner om advent/jul men på ett modernt sätt och då med mönster men också tygerna (från Anna!)
Tygerna är bl.a Spot /Suger Berry by Flauie&Finch.Underbara vackra och lite metallic.Love it!!
Mönstret en "kusin" till mormorsblocket som jag kommer att berätta om imorgon på den Kreativa Tråden.


Imorse när jag surfade runt på nätet vad fann jag ?jo denna
Min fjärils quilt  var på Kellys bloggsida idag och för detta vill jag bara säga TUSEN TACK till dig Kelly och jag är jätte glad och tacksam..Sök gärna på denna länk  och följ Kellys fantastiska blogg och alster vecka efter vecka!!

http://myquiltinfatuation.blogspot.com


Bambi önskar er en härlig fredag!!!Kram