Summa sidvisningar

fredag 26 juli 2019

Finish it up Friday!!

Tänk ibland så går tiden så fort och sommaren är nu på sin topp kan man säga eller lite (tyvärr) mot hösten.Dessutom ska man hinna med allt och gärna lite till.Ni vet sy koppla av semester umgås utställning osv.Då är det skönt att få "koppla" av på nätterna och ta igen allt man inte hunnit under dagen.
Ikväll var det en varm och skön kväll och doppet i havet var fantastiskt dessutom mycket folk på klipporna det hela var helt ljuvligt kan man säga.

Stress och stress men jag har lyckats även till idag och fått klar en ny quilt och då en halv mysteri quilt den (hela)jag lagt ut på Butiken Annalundas Kreativa Tråd på FB.
Halv ja man kunde sluta mitt i mysterin om man ville eller fortsätta till slutet.Spännande gå då in på Annas grupp där finns en sakta men säker beskrivning på hur du syr och tygåtgång.Allt mycket enkelt.!!!


Denna "halva"quilt är sydd med ett Charm Pack plus 3 x-tra kvadrater i samma mått eftersom det skulle bli en kvadratisk quilt som mäter 110x110cm. .Regency Sussex är namnet och designer är Christopher Wilsson Tate. Dessa tyger köpte jag i Houston i höstas på Quilt Markert och först nu fanns det tid att använda dem..


Eran Bambi