Summa sidvisningar

onsdag 2 april 2014

Klar!!


 
 
 
Vårat underbara vår väder fortsätter och detta innebär att Bambi mår bra men också att mycket handsömnad blir det på altanen.
Igår sydde jag klart många lukkekanter och att sedan få pressa till alstret vika ihop och lägga det helklart undan i en hylla.
Det känns så skönt!!

Idag så visar jag åter igen min löpare av scraps jag sydde i förra veckan och nu är den quiltad och lukkekanten sitter på både fram och bak.
Min  löpare fick plats i linneskåpet och väntar på att få sin plats på utebordet i sommar där den skall få bli ett långt matunderlägg till min Rutkock och mig.


Min länk är öppen idag också så har du sytt något  i veckan eller kommer på att du har en gammal bild med ett "favvis" täcke passa på och visa upp detta på min länk i måndags och INSPIRERAR oss alla!!
Även ni läsare har ju chansen att vinna en bunt med scraps,,,,har ni tröttnat på dessa små bitar ,eller??Tror när jag kollade kommentarerna från i måndags så var det bara en som deltog!!!Även ni får deltaga fram till midnatt idag!!

Efter det var dags att gå in från en underbar dag ute så satte jag mig givet vid symaskinen och fortsatte på ett arbete som jag nu börjar se ett slut på,,,spännande??,,, vi får se.

Var rädda om ER och Bambikramar !!