Summa sidvisningar

torsdag 12 juni 2014

Mera hexagoner!!


Ja som ni ser så blir det lite mera hexagoner idag ...igår fick ni se den hexagon quilt som är på G här hos mig.Idag så  kommer quilt toppen nr två som  är klar för montering.
Just nu letar jag efter ett lämpligt tyg att ha till baksidan någon vadd blir det inte .Jag tycker det räcker med själva hexagonerna som är så små att invikningen på dem kommer att bli själva "vadden".

Igår så var det säsongsavlutning av mitt quiltcafe´,,,,,tyvärr var inte vädret med oss utan det regnade lite försiktigt.
Givet så är det bättre idag och solen den skiner men det blåser.

Men vad gör vädret utanför när det är bra stämning och glada skratt innanför och DET SYS visserligen för hand med nålen den gick varm.
Jag fick långväga gäster ända från Dalsland Bohuslän och Borås trakten men inte att glömma de mina flickor som också rest långt inom Hallands län.
Jag tror att det var ett uppskattat cafe´ och nästa är redan planerat till den 20 Augusti och då syr vi troligtvis en börs!!

Jag är så glad att så många kom och tog sig tid nu i examenstider men  speciellt att min goa moster Berit kom tillsammans med sina sy vänner Gunilla och Dolores!!Det värmer x-tra i mitt hjärta!!

 
Tyvärr finns ingen bild på Gunilla som håller i kameran men annars är det Dolores (dollandesign.blogspot.com)till vänster min kära moster till höger och jag i mitten!!(och två av mina töser vid bordet bakom.)
 
Med dessa rader avslutar jag med att länka till Kelly Y på bloggen  http://myquiltinfatuation.blogspot.se
 
Kram till er alla och TACK för igår och för ni läser mina rader/Bambikram