Summa sidvisningar

tisdag 26 juni 2012

Förstår inte vad som hänt!!Tack för eran uppmuntran igår ,,när det gäller att komma igång igen.Som dagens rubrik,,så fattar jag inte vad som hänt mig,,,,
Dessutom idag så är det jätte fint väder och då kan man ju inte vara inne ,,så är det bara.Det gäller nog att ta vara på dessa soliga dagar.
Men en och annan avslutningskant kan väl komma till...på altanen.

För på fm. var vi på Gekås och handlade,,bla lakan till bakstycken.Hade faktiskt tänkt att göra smålansbaksida((för att bli av med mitt tyglager!!)men det blir för stökigt och tar för lång tid...och nu är jag där igen...men det kommer en höst!!


Tidigt imorse var Wilma och jag hos tandläkaren ,,en bit av en hörntand var borta och hon fick den lagad.Sedan hem och hämta mannen och lillasyster och raka vägen till Ullared.Nu håller de på och flyttar sina avdelningar där  och gör  hela butiken mycket större,,så det var lite svårt att hitta .
Men våra flickor var nöjda och detta var målet för denna dagen.

Vi var allt lite rediga igår trots allt ,,även om jag inte kan slå mig på bröstet och känna mig nöjd!!Ett nytt mönster till en liten nesse ,,var vi tvungna att testa,,ur en tidning!!
Tyget vi använde var väl heller inte det roligaste,,och mönstret tja,,,använder nog mitt gamla i fortsättningen,,,
Så vill jag också passa på och tacka er som grattade mig till denna fantastiska siffra för besökare!!Helt enormt!!!
En dag kommer kanske det något bus,,,,men inte än...

Imorgon så fylls det ev. på med lite flera små fötter,,och nu närmar vi oss snart semester ,,och ni vet vårat internet,,,men håll gärna lite utkik,,,för kanske kommer jag på fötter igen med en himmelsk energi!!
och då.....


Tisdagskramar från kusten med sol.....