Summa sidvisningar

onsdag 19 mars 2014

Apple core
I måndags var det ju Visa och Berätta,måndag och många av Er deltog och länkade till min sida för att hjälpa till och INSPIRERA oss och kanske för att bli inspirerade själva.
Jag är jätte glad att så många ville vara med ,,Tack snälla!!Nu hoppas jag på många många flera till nästa vecka för jag vet att ni finns och har så många fina quiltar att visa upp  på er sidor.Det är inte krångligt att länka följ bara instruktionen.

Hur som helst så visade jag en annorlunda bild på bloggen i måndags ,en baksida på en topp och jag undrade hur framsidan kunde se ut.
Och ingen gissade, iaf fick jag inga kommentarer och det kunde jag väl förstå för det var ju inte den lättaste frågan, dessutom kanske en dum fråga....
Men kanske ... funderade ni ändå lite där hemma ???
Och nu så skall ni få se framsidan ...kan ni ha gissat rätt?


                                                            Apple core!!

 
 

Jag har sytt en liten annorlunda barn quilt med råa kanter,,och var passade det bättre än att hänga denna quilt och fota än i vårat Aroma äpple träd.
Till denna quilt har jag också testat en för mig ny vadd en polyestervadd som heter Sew Lazy Dreamy och går under namnet Anna vadd uppe/nere i Skåne.
Vadden är mjuk och fin och var  väldigt lätt att quilta med och den är fyllig för att ändå vara en tunn vadd.
Tyget är från en Jelly Rolls med namnet Waterfront Park och denna rulle med 42 tyger på hel bredd och 2,5 inch bredda remsor  är en hel  tyg serie .
Denna tygrulle är dryg och har räckt till tre barnquiltar hos mig men börjar nu gå mot sitt slut.
Storleken på quilten idag är ca 60x90 cm, eller 23,5x35,5 inch.

Mitt i veckan KRAM till ER från Bambi!!