Summa sidvisningar

fredag 25 januari 2019

Finish it up Friday!!


                               Jag tycker att denna text att sy och avsluta något till fredag är en underbar titel men också något fantastiskt  om man "lyder" titeln  så får du ju färdigt något varje vecka ett UFO eller en liten eller stort alster som är på G.OCH jag har följt detta i många ÅR!!
Tänk till och jag tror du håller med...… för vi som sy vi har lite av varje i våra gömmen....


Idag så skall jag visa en julklapp jag sytt och den har varit färdig ett tag som ni säkert förstår. Denna quilt sydde jag till världen finaste och snällaste vän ( Fick faktiskt denna respons från en av mina KviltSystrar igår Hon hade precis samma inställning!!)och jag njöt bara av hennes fina ord!!

Denna quilt har jag sytt med inspiration från Houston 2018 och Quiltmarket och Designer Robin Pickens!! En tjej som var bara såå underbart trevlig och jordnära!!

 Mina två!!
Hon har ju designat länge för Moda och är i dagarna ute med en serie men jag vill gärna göra reklam för hennes vår serie Sweet Pea&Lilly som kommer till oss i April och mera reklam.. hela serien har Anna då. #butikenannalunda.


Denna serie av tyger föll jag för ….helt... och fick dessutom den förmånen att  få köpa den och få med den hem från Quiltmarket. NÖJD ? Ja!!

Dessutom hade ju Robin Pickens sytt upp en del quiltar också av sin serie och jag är ju precis som henne riktigt "ren" i våra skapelser.Förstår ni vilken tupp här står i hönsgården.Quilt sydd av Robin!!och Robin själv ville ta bilden med min kamera!!!!..-
…… men för att komma till dagens quilt och julklappen så kommer allas våran Annas julklapp från mig här.
Bild tagen på den enda dagen då vi hade lite snö!! här i Apelviken.

Denna mysquilt sydde jag som julklapp och något mindre i storlek och med tanke på Charm Pack så är den sydd  med utgång för detta mått och inte riktigt samma mönster heller.....
Vadd =ullvadd mjuk fluffig och riktig mjuk och skön. 
Quilten finns att kännas på eller bara att njutas av (då menar jag tygern!!) hos Butiken Annalunda.

Hoppas ni njuter precis som jag.


Kram från Bambi som önskar er en skön syhelg!