Summa sidvisningar

fredag 23 september 2011

En rolig utmaning ....


gjorde jag för några år sedan,till mig själv.Alla ni som var med på zoomin tiden minns säkert när  jag höll på med den.


Jag gjorde en egen utmaning och plockade ihop en hel hög med gamla/nya  tyger som passade ihop.Till detta satte jag ett vitt bastyg(samt ett blått en gång )och så försökte jag sy så många olika quiltar i så många olika tekniker som var möjligt.Det skulle vara enkla mönster....
och det skulle gå fort!!
Det var en jätte rolig tid.
Är faktiskt sugen på att göra något liknande,så fort tid finns.Jag använde vissa mallar som var poppis då.Ovan har vi melon mallen,,faktiskt jätte rolig att använda .Just nu ligger den bara.Hm ,dax att kanske ta fram den igen.Många av er har säkert sett dessa bilder till leda ,men själv tycker jag det är värt att visa dem igen.
Kanske kan några av er nappa på detta tips,,eller varför inte göra så i en sygrupp??Samla ihop lite tyg och sätt igång,,det är så roligt att utmana sig själ.Dessutom får du gå igenom en del lektyr oxså och få lite tips ¨på vad du vill sy!! Tyglagret minskar,och du känner dig väldigt nöjd.Lycka till mina vänner.

Helgen knackar på och som det verkar kommer solen att visa sig,så ni kanske vill vara ute och njuta av en fin höstdag.Annars börja och kolla i era tyg  hyllor,,det finns massor av fina tyger,,och varför inte ta grå aller svart tyg till bas???


Fredagskramar på er