Summa sidvisningar

fredag 6 maj 2016

Klart till idag fredag!!

Länge länge har jag varit så sugen på att testa och sy denna quilt som jag skall visa er idag.Redan förra året blev jag så förtjust i denna quiltare men också i hans kollektion med tyger som kommer från Moda så småningom under året.
Hans .. jo det är en ung och  manlig quiltare från Usa och med namn Molli Sparkles men  numera tillbringar han sin tid i Australien.

Quilten är absolut inget märkvärdigt utan  lättsydd vilket jag gillar och lite häftig tycker jag...jag har valt att gå på  hans färgval ganska rakt av med de tyger jag hade hemma....
Och så här ser då quilten ut!!

Nu är den sydd och då mäter den ca 95x125 cm eller37,5x49,5 inch och jag har satt 80/20 vadd emellan.Quiltat har jag också nästan härmat Molli Sparkles och då använt Aurfils tråd.

Idag känns det bra att den äntligen är sydd samt min nyfikenhet är stillad och en av allt som jag hade  på att göra listan är nu klar...och när nästa alster blir sytt får vi se...närmaste dagarna står våra goa barnbarn etta på agendan då de besöker oss .idag får farfar och flickorna  rå om varandras medan jag åker till Förslöv och Anna för att hjälpa till och inspirera där då hon har x-tra öppet i sin butik!!


Kram på Er!! Bambi!!