Summa sidvisningar

onsdag 19 januari 2011

Dagens syglädje!!

Denna dagen började med att sy lukkekanter på redan färdig monterade arbeten ,allt för att ha med till mina två syträffar imorgon,som handarbete.
Trots denna grå onsdag,så blev den färgfylld och posetiv.

Jag fick ett nytt paket från Anna, http://www.butikenannalunda.se/, och i den var denna .....underbara bok.Jag har frågat henne om den och nu är den i min hand!!Tala om att bli""kär"" vid första ögonkastet!!Nu är det bara tiden som fattas.Alltså kommer det att bli sena nätter...om det ska hinnas med som jag vill....
Dessutom kom en YLI quilttråd som var egentligen en gissning ,hur den skulle passa ,men den  blev så perfekt.Så kul.......

För att få undan alla måsten har jag idag betat av ett efter ett .Nu vill jag vara fri och skapa,,,och jag brinner verkligen.
Därför har jag avlutat , alla måsten, med att sy tre block med båtar i paper piecing...till vad??Ja ,det är frågan.....ni kan ju gissa,,,är det någon som gissar rätt skall jag ha det i åtanke.......(BUS!!)

Tänk i morse var det grått och trist ..men dagen blev som jag ville ,utan att veta om den från början ,färgfylld,glad och så positiv!!!


Hoppas att ni känner samma!!!!Kramar på ER....

Lite mera scraps!

  Vill visa er lite mera scraps alster,och kanske kan jag  inspirera er,till att ta fram en påse med scraps och sy  ihop till ett härligt täcke!!!


Dessa scraps bitar är skurna i helt omöjliga tyger!Detta blev  mina " systrar" helt medvetna om.
De fick en utmaning för några år sedan med att sy något ur en stor plastpåse i skurna 5 cm scraps.
Uppgiften tog de på allvar och många fina alster fick de ihop.MEN,dessa bitar blev "ratade",så fula.


MEN:....det är klart att jag kan hålla med dem.Jag tog med dessa scraps hem  till mig och sydde ihop dem.
Visst blev det  en härlig topp  trota allt.

Här kommer det en till topp med just små scrapsbitar.Idag är det lilllördag ,ute har det blivit minus  igen.
Skall strax  åka och sätta på värmen  i föreningsstugan ,för i morgon är det dax igen för ny  quilt träff!!Skall bli spännande att se om det går att promener dit ,med eller utan skridskor.Det kommer nog att bli en grå dag igen verkar det som.Då gäller det att ta fram färgglada tyger och jobba med.

Hej och hå ,ha det gott,ta vara på varandra!!KRAM