Summa sidvisningar

måndag 31 oktober 2011

Tredje gången gillt ,idag!!!

Förstår ni blir uttråkad på mig idag,,men så är det ,när det glöms med det där man har där uppe.Idag är det ju sista dagen i månaden och då gäller det ju hjärteutmaningen som .Maria,Maja utlyste i början på året!!Mitt hjärta ser ut så här denna månaden... boderat ur


..... boken som jag skrev om häromdagen och heter Some Kind of Wonderful av Anni Downs.Detta hjärtat skall nu sättas på ett nålbrev tror jag ,,men det får bli till veckan ,då tiden har kommit tillbaka.Tiden har höstlov just nu!!

Natti Natti på ER!!

Utlottning!!

har Anna på http://www.lugnagatan.net./sy/
Hon firar sina 702 inlägg,,med fantastiska presenter.Gå gärna in ,,läs, kolla och önska!!
Kramar

Första lovdagen!!

Sena kvällar och riktigt lång sov morgon har vi här om man är den yngre generationen!!
Mannen i mitt liv och jag hann gå hela våran promenad ,imorse.. + att vi dessutom fick vårat elvakaffe innan flickorna vaknade,
Jaja ,så är det hos farmoa och farfar,,men så var de också vakna sent igår kväll,då Beck filmen insågs,,i farfars knä!!

Själv var jag riktigt energisk igår kväll och quiltade färdigt det första vita överkastet...nu är det BARA  lukkekankten kvar.


Vidare monterade jag tre andra toppar som legat ett tag, klara för quiltning,,,


Dagen.. eller rättare sagt em.,, har vi tillbringat i Falkenberg på lilla Ullared!!Det finns en Outlet där som flickorna kallar så.Det märks att de är vuxnare nu för de hittade inte direkt något att köpa!!Men denna utflykt är ändå populär.Farmor köpte bara ett ljus!!!!
Imorgon får vi ytterligare besök ,,då har de två andra barnbarnen också lovat att komma och hälsa på.Så våran lilla stuga lär bli full av stövlar overoler och vantar!!
Jag hoppas att solen kommer tillbaka för det underlättar veckan för oss,,om det blir ute väder!!
Nu ska jag se vad ni har haft för er detta dygn!!

Kramar från västkusten