Summa sidvisningar

måndag 17 oktober 2016

Välkomna till måndagens Visa och Berätta!!
I helgen har jag varit och besökt Quilt gruppen Sprätthönsen med säte i Smålandsstenar och undervisat med bl.a linjalen Japanese Jig Saw!!Jag blev så himla glad när de frågade om jag kunde lära/visa dem den och givetvis svarade jag JAAAA!!
Denna mall gillade/gillar jag mycket och sydde många quiltar med för 4-5 år sedan och sedan har den tycker jag dött bort...helt glömd!!
ÄNTLIGEN fick den lite ny luft under sina vingar som den väl förtjänar och jag fick åter undervisa med den. Vad mina "" elever"" sa så tyckte de att den var jätte rolig att arbeta och var så nöjda. Vad syr man då med den och hur ser då quiltarna ut?? Kommer ni ihåg?
Detta var lördagens program i de småländska skogarna och läser ni min blogg imorgon så får ni lite inf. om söndagens sydag också!! Det är fantastiskt för en enkel quiltare som jag att få åka runt och undervisa samt inspirera i mitt älsklingsområde.....Närmast för min del är mitt Quiltcafe på tisdag här i Apelviken så har ni tid  är ni varmt välkomna men också att länka och inspirera idag med era fina arbetn på mitt 159:de Visa och Berätta måndag.

För visst vill ni vara med???