Summa sidvisningar

lördag 1 december 2012

Välkommen December månad!!Visst är det en mysig och ombonad månad vi tagit steget in i idag.Jag har läst att snön har kommit på de flesta ställen i Sveriges avlånga land,,mysigt,,dock inte här hos oss.Nej,, här är gräsmattorna så gröna och fina,,växt har de gjort under hösten också ,,så egentligen skulle de behövas att klippas igen!!
Solen den skiner och det är iaf. kallt ute,,ljusstakarna är på plats,,och nu är det bara att insupa alla de mysfaktorer man kan få denna månad.
Mina små presenter jag lagrat på mig under hösten,ligger och väntar på glöggkvällarna som vi är bjudna på,,,

Men i elfte timman så kom det till ,,en till ""jul"" duk,,ja den är ju röd/vit,,men går att använda hela året tycker jag ,,om man gillar dessa färger!! 
 
Det var inte bara i elfte timman ,,utan nu är ALLA  mina remor...till temat Stripsmart uppsydda!!!!!Och här har de hamnat där de hamnat!!Alltså ingen ordning utan ,,man tager det man haver....Kan vi säga det är en modern julduk?? eller,,vad??
Funderade ,,detta  mönster måste jag väl ändå vara ensam om ??
Hur som helst så gör det inget om man spiller på den,,visst går den att tvätta,,men den är ju inte den bästa,,men ekorren hon känner sig nöjd...


Jag vill önska er en trevlig första advent,,,och jag hoppas ni njuter av den ,,,stressa inte,,det blir en jul ändå!!!

Kramar till er alla!!