Summa sidvisningar

måndag 19 mars 2012

En strålande måndag!!

....att vakna upp till,,,en stor sol är det ute ,,men tyvärr så blåser det rejält!!!Så det blir nog inte altanen idag för min del,,,även om det är lockande.
Nej det blir till att vara inne och få lite gjort ,,men också vårda denna hosta som inte vill gå över.

Vi diskuterade lite om trådar igår och jag tror vi lider samma problem alla vi quiltare.Ett kärt problem,,,för vi har ju så roligt under tiden vi håller på med våran hobby!!!Så en liten tråd ,,här eller där,,vad gör det??

Jag har suttit lite och funderat ,,tiden den springer ju iväg.Nu finns det ju lite roliga och intressanta datum ,,som gäller våran hobby,som väntar,i vår!!

Det första är ju på lördag,,då min bil kör mot Förslöv.Sedan gäller det den stora helgen då Nordisk Quilt drar igång,,i Danmark.
Ivåran grupp skall vi åka nästan allihop,,,och vara borta torsdag -lördag,,eller rättare vi kommer hem på söndag morgon!!
Detta skall bli så trevligt att göra något tillsammans,,få gå runt och njuta av alla fina alster.Sedan skall det bli såå kul att möta många av Er ,,som också dyker upp .För visst åker ni till NQT i Ålborg??

Vi har anlitat Brunossons buss ,,som tar oss dit och har ordnat boende och allt vi behöver...vi åker tillsammans med Knallekviltarna,,,tror det finns någon plats kvar om någon känner för att åka med!!Denna quilt var på NQT i Göteborg -09, någon som känner igen den??En enkel ,,,men så härlig quilt!!!!!

Sist idag vill jag tacka ER alla ,,för ni tittar in på min sida,,,igår kväll passerade mätaren 70.000 besök!!!Bockar och niger!!!!


Kram till ER denna härliga måndag...nu till skärmattan!!!!