Summa sidvisningar

måndag 28 april 2014

Välkomna till veckans Visa och Berätta,måndag!!

 
 
 
 
 
 
Detta är en Mug Rugs!!som jag hittat på nätet någon gång och sparat. Tyvärr vet jag inte vems bild eller Mug Rugs detta är... Men vi går ju nu med stormsteg mot pingst och bröllop och så tänkte jag kanske kan min bild här vara en liten INSPIRATION om ni har ett bröllop vill säga att se fram emot.....och vill sy något till ett brudpar. 
 
Jag har också för läge sedan sytt Mug Rugs med hjärtan dock inte till något brudpar men väl till min Rutkock och mig!!!!

Min vecka har annars varit bra jag har fått sytt färdigt massor av halvfärdiga quiltar men också alla de som bara hade ett par stygn lite här och där kvar...och detta känns så skönt.
Jag har ju också sytt i lite nya tyger och då en Jelly Rolls batik och den tror jag ni gillade för det kom otroligt många fina  kommentarer både på min blogg men också på FB.
Detta gjorde mig väldigt glad skall jag säga!! Tack snälla!! 
 
Mönstret är Zig zag och quilten den skall heta Himmel och hav och den  har en alldeles  speciell betydelse för mig just nu !!

Nog om mig nu vill jag se erat arbete i veckan eller i era album och detta skall bli så roligt!!Tyger mallar eller annat quilt relaterat är också välkommet.Idag så gör vi allt för att INSPIRERA varandra.
Eller hur??
Njuta av allt vackert som ni syr precis som vi njuter av väder och vind dag!! För visst har vi världens roligaste hobby??

Så välkomna mina vänner idag till Visa och Berätta,måndag!! önskar BAMBI