Summa sidvisningar

fredag 26 oktober 2018

Finish it up Friday!!


Oj det blev ett uppvaknade för oss alla tror jag dels med mitt inlägg i måndags men också med det tragiska beskedet att Tyger och Ting stänger sin butik och verksamhet.


Men våran hobby hoppas jag på lever vidare och att vi tänker oss för.Men att handla på nätet är absolut inget fel snarare tvärtom och det var jag också tydlig med men att vi håller oss inom våra gränser sååååå långt det går.Våra fina quiltbutiker har olika utbud och det skall vi vara glada över
och att de finns kvar.

Minns när jag började sy och det är många många år sedan då fanns det inga butiker med quilttyger men så småningom började det växa och det blev fler och fler till min stora belåtenhet.
Själv bodde jag i Borås på den tiden ca 40 år sedan då jag började sy och då  låg det stuvaffärer över allt i stan .Tänk Borås Wäferi Almedals osv var då rena paradiset med sina kilo priser och tuffa mönster från Inez Svensson Sven Fristedt osv.
Lite tyger från den tiden har jag ekorren kvar och de är så tjocka så det nästan slår i symaskinen om jag använder dem idag.Detta det var ju lakansväv eller gardin tyger så inte så konstigt kanske.!!

NOG OM ALLT DETTA :

Dagens inspirations bild till Finish it up Friday eller klar till fredag är två helt olika necessärer ….eller förvaringar i storlek.

Den lilla förvaringen är tänkt till denna väskan att ha läppstift i eller en liten peng kanske.


Samt den större necessären där sprayflaskor och dyl lätt får plats kommer att tillhöra en liknade väska
i modellen från Bambi men som tyvärr inte är riktigt klar ännu.Men jag lovar den kommer och blir urläcker den också och klar inom rimlig tid!!

Har ni tänkt på hur fort tiden går?? snart November och för ett par dagar sedan var det bara två månader till julafton.
Men nu först USA och Houston och Quiltmarkert….samt festen Halloween
som firas där till veckan!! Nyper mig i armen men det är sant!!

Kram kram från Bambi och ha en fin helg!!!