Summa sidvisningar

fredag 8 juni 2012

Ännu mera!


Igår var vi i KviltSystrarna bjudna till våra SYstrar Märit och Kerstin  i Falkenberg.Först fick vi en guidad tur på SCA,där Märit arbetar.Gamla Mönlycke,, och där de tillverkar blöjor,både till unga och gamla.Alltså kunde vi ju redan nu bestämma vilken storlek som kommer att passa oss en gång......tyvärr så fanns det inga string blöjor,,så mitt val är lite osäkert än!!!!!!
Hemma hos Kerstin väntade god mat och dryck ,, avlutningen på kvällen,blev,, tårta med jordgubbar!!
Tack tjejer!!

Som jag skrev igår,,så stod jag på ruta ett,,trodde jag....vet ni ,,,jag hittade en till liten hög med scraps från Skövde....under symaskinsbordet.....

Blev så snopen,,och fattar inte hur mycket man kan få till och göra av ett gäng småbitar,,,,tänk,,, dessa bitar slänger man ju normalt!!

Så det blev bara att sätta igång och jobba med dem..........................och ...denna blev det....

Har använt vlisofix och foder, pressat, sytt ,skurit x flera ........och så här blev detta alster...

Men vad skall jag göra med denna quilt ,,,vill gärna ha FÖRSLAG ....

Fick sätta in ett par remsor med tyger från min tidigare utmaning också,,så det skulle bli ett bra mått på quilten som nu är 36x47 cm.Men alla tyger kommer från samma ställe.


Dessa alster sydde jag tidigare från Marias kuvert!!


Kudde!!

Löpare!!
Och två lite större Mug Rugs!!


Igår kväll slutatde två av våra barnbarn skolan,,och nu på morgonen går de två andra ut i 10 veckors sommarlov!!Jag vill bara säga Grattis till Er! och välkomna till farmor och farfar ......

Passar på och önskar er alla läsare också en härlig helg!!Kramar från mig