Summa sidvisningar

tisdag 4 september 2012

Dan före dan före......

..och packningen är påbörjad ,,,och man kan tro jag skall flytta hemifrån!!Vart är jag då på väg??Jo,, till Quiltköping!!
Det skall bli så spännande ,,första gången jag besöker denna stora svenska quiltmässa....ja faktiskt är det så,,,tiden har inte passat mig tidigare,,men NU,,så!!Bättre sent än aldrig!!

Dessutom skall jag göra debut,,,,i Butikenannalundas monter skall jag,,denna amatör quilterska,,få berätta om mitt Allt,,våran hobby,,och mina så tips,,men framför allt min SYglädje!!Det är så spännande och nu börjar det att bli lite nervigt också.Jag måste säga att Anna är modig som ger mig detta förtroende.
Jag har ju givet också fått en del mallar som jag skall visa,,och har nu i elfte timman((ni vet detta med tid!!)) hunnit provsy en av dem!!Mallar är ju något som jag gillar och speciellt om (jag) kan utveckla dem ,,och använda dem till andra mönster än det de är tänkta!!
Så nu är min höst räddad ,,och den ser jag verkligen fram emot,,att få tänka ,,leka och ha kul!!

Jag tror att vi alla som gillar tyger,,mönster färg och form ,,väntar med spänning på denna helg,Här ifrån Varberg går det en bussresa på lördagen ,,och då vet jag att några av de mina töser iaf.kommer.Kommer ni???Om,, kom då gärna förbi,,en  quiltkram vill jag gärna  ha av er,,samt ett ansikte och kanske hinner vi med några  meningar också.


Mulet och trist idag,,varannadagsväder,,med andra ord...flera mallar väntar att testas,,och att dessutom leta fram en quilt som är helt borta!!


Tisdagskram från lilla jag till Er alla!!!