Summa sidvisningar

måndag 6 augusti 2018

Visa och Berätta måndag!! nr.260.
                                     Jag bara älskar dessa underbara förpackningar med färdigskurna kvadrater!!

Idag skall jag visa er en lååång löpare jag sytt av en sådan förpackning.Det är en Charm Pack från Moda och Basicgrey samt köpt här i Sverige hos Butiken Annalunda.
För mig är  dessa kvadrater  så spännande när man öppnar förpackningen och lägger ut dem och givet då funderar jag Vad skall jag sy av dem denna gången?
Det finns ju en mängd olika mönster att välja bland som är tänkta till dessa 5x5 inch kvadrater.Till idag så bestämde jag mig väldigt snabbt att bara sy ihop dem och låta mönstren i bitarna få tala eller visa upp sig och inte skära i sönder.Dessutom är färgerna lite gammal dax och så fina.
Jag valde dessutom att sy våran 9-ruta som är så tacksam och då ta alla 9 kvadraterna till varje block från denna förpackning .Hade jag valt att sätta till ett bastyg och ha till alla mittrutor  då hade ju denna förpackning räckt till ett block till.
Men jag tyckte att 4 block blev bra till en löpare för måttet på den blev då rejält 45x165cm lång och det är räcker tycker jag för en löpare.(  17,5x65inch).

Denna serie heter Winter Village och quilttråd är en grön mellerad tråd från Aurfil och Anna.


Kram eran Bambi!!