Summa sidvisningar

måndag 1 december 2014

Välkomna till Visa och Berätta måndag och nr 64!!


Jag skriver ofta om att tiden veckorna går så fort och nu kan vi ta med även månaderna samt snart har vi även ett alldeles nytt år framför oss!!!! Är det inte lite kusligt fast även väldigt spännande???Nytt år med nya (SY) möjligheter!!

Hur som helst om detta för idag är det allvar .....och då menar jag Visa och Berätta måndag!!!På denna bloggen kan du visa upp gamla ,nya ,halvfärdiga alster....och vara med och INSPIRERA oss alla...eller något annat quiltrelaterat.
Men tanken är ju att även du skall INSPIRERAS....av oss alla andra!!Och min tanke är att vi INSPIRERA varandra med våran underbara hobby!!!


Jag har ju varit med om en linjalutmaning i veckan och använde då en helt vanlig fyrkants linjal i denna utmaningen samt gamla remsor att arbeta med. Dessa remsor var gamla och ritade och klippta....lådan de låg i var inte stor men full med remsor..och det räckte faktiskt till ytterligare en helt ny quilt ,och den blev så här .... 
 
 
Min första  såg ut så här.... 
 
 
Och jag tror även att om någon dag har jag sytt ytterligare en till från samma låda!!.... Dessa enkla och rena quiltar blir min INSPIRATION till er idag.
Har du inga remsor som ligger och väntar på sömnad går  en Jelly Roll alldeles utmärkt att använda + lite bastyg också  i remsor(2,5 inch breda!)

Så välkomna mina vänner och länka  till veckans Visa och Berätta måndag !!