Summa sidvisningar

tisdag 31 maj 2011

Hjärte utmaningen!!

..idag har vi sista dagen i Maj och då gäller det att redovisa de hjärtan man sytt under denna månad.Detta är fru Grahms ide!!

Min lilla kropp är en anings mörbultad idag ,efter röjet igår ,på mitt centrallager .Hade jag varit smart så hade jag tagit med ett par quiltar därifrån som jag sytt tidigare med just hjärtan,,men så smart var jag inte.

Därför så skar jag till några hjärtan igår  och sydde ihop.Hade tänkt bli (hel) färdig ,Om ,det inte som ( alltid) är,här ,nu på sommaren .Det blir inte riktigt  som man tänkt sig.Sommar sol och fint väder,innebär att dagarna omstuvas lite,med bl-a  trevliga besök,av grannar och vänner.

Så här långt kom jag på denna lilla hjärtequilt,,
Några större scrapsbitar  och en gardinlängd så var detta barntäcke på G.Quiltningen skall ske på altanen i sommar ,när jag är farmor på heltid.Har monterat en del toppar som ligger och väntar på detta gyllene tillfälle.Dessutom har en del småsaker fått lukkekanter och även dessa skall bli färdiga där.

Strax skall jag bege mig till Eva Karlsson och träffa mina SYstrar där,för den sista montering av våra quiltar till MVC,här i Varberg.Hoppas att vi blir klara så dels vi kan lämna över dem ,men oxså att ni alla kan få se dem.Lovar ,,de är jätte fina!!!

Så lilla Maria,,jag tar väl med dina hjärtan oxså ,som sydda denna månaden.Din egna designe,som jag fick äran att få mönstret till.
På vårens sista dag ,hoppas jag att ni alla har det bra,,imorgon kommer sommaren,både i almenackan och vad SMHI lovar........

Ha det !!!!!KRAMAR