Summa sidvisningar

torsdag 25 augusti 2011

Torsdag och ingen ärtsoppa!!
Så kan det oxså bli ,,men för det ,så blev det altanen och lunch ute och  en annan soppa .Duger det med,,även om vi gillar våran  torsdags tradition!!

Nu är det full fart på min Janne både idag och igår har den gått varm.Tror han gillar att ha kommit igång igen ,,efter sin semester!!
Just nu så håller jag på med en liten present till Anna.Skall åka till henne imorgon ,och byta ut lite gamla tyger och få hem de nya.Hon är ju så snäll och har lämnat ut sin 30 cm bitar till oss ,grupper,  här i Varberg och de har jag hand om.En riktigt guldgruva!!och bortskämda kna jag säga att vi är.

Dessutom skall jag köpa en mängd vadd .Denna underbara 80/20 vadd med klister på ena sidan,,är hur bra som helst tycker jag.(80 bomull och 20 syntet .lagom tjock och lätt att quilta med))

Den har varit slut ett tag ,men har just kommit in igen efter att ha seglat över de"7"" haven!!Som ni nog förstår så har jag en mängd toppar som ligger och väntar på att bli quiltade.(Skall bli jätte skönt att få dem hel klara.)
   
Det kommer alldeles säkert att bli flera under hösten!!

Resan går vidare,och  på lördag skall det bli  en rolig och inspirerande tripp , till det Danska "riktäcket"" i Odense ,som har sitt årsmöte där. Verkligen spännande!!
Denna quilt håller jag också på att slå in ,,skall åka till Göteborg på söndag och får bli en doppresent där .Är kanske lite stor just nu till en baby, men så småningom växer han nog i den .Är sydd i olika blå rutor ,enkel, men ren och snygg tycker sömmerskan!! Det går faktiskt att vika den dubbel nu i början och då blir det lite bättre mått på quilten.

Full fart med andra ord,,,är det här i Apelviken och  på Semestervägen!!

Torsdagskramar till ER ,,var ni än är och vad ni än gör........