Summa sidvisningar

torsdag 18 oktober 2012

X-tra inlägg idag!!Surfade runt på nätet och fann att Immi hade passerat  20.000 besök på sin blogg,,Lapp på lapp o massor av sömnad!!

Ja vill här och nu gratulera henne till detta,,och kan bara säga till er andra att hon har en jätte mysig blogg,,läs gärna!! 
www.http://syimmi.blogspot.se


En utlottning har hon också!!

Kolla här!!

Grattis Immi och njut av din dag!!!Kramar från Bambi
En dag i förra veckan sken solen och då såg det ut så här på våran altan!!Jag passade på att fota några quiltar som jag hade haft till visa och berätta ,,vid ett quiltmöte!!

Idag så regnar det ute ,,det är mörkt och trist!!Jag får väl njuta av bilden och insupa det gula på den.


 
 
Tror det var GunillaG som frågade vilket mått jag använt på dessa cirklar,,jag har använt 2,5inch fyrkanter till dem och måttet på cirklarna är ungefär detta mått .
 
Måste bara berätta ,,eller tipsa ,,jag har fått ett nytt vlisofix från Anna som jag testade till cirklarna ,,ett stadigt och för mig så mycket bättre vlisofix.Det heter HeatnBond,,var om sagt stadigt ,,bra att rita på och delade inte sig som mitt gamla vlisofix gör((varit hopplöst!!)) och fastande bra på tyget!!
Vet att smaken är som baken ,,men som sagt bara ett tips!!


Undrar om kocken bjuder på ärtsoppa ....idag,,eller om det blir något annat gott,,Ja det får väl tiden visa,,nu skall iaf min Janne få en genomgång och en ny nål!!Sedan öser jag igen...

Kramar till er alla därute ,,hoppas ni har det bra.....