Summa sidvisningar

måndag 22 september 2014

Ett År med Visa och Berätta måndag!!!

 
 
 
 
 
 
 
 
Idag firar min blogg och jag ett år med länken Visa och Berätta måndag och egentligen skulle champagne korkarna öppnats och firats men det får ske rent bokstavligt!!Dels är det ju en vanlig måndag men  sömnaden idag är viktig  men lite festligt får det väl ändå vara.

Ett är går fort...min tanke med att öppna denna länken var att det skulle vara så roligt att INSPIRERA varandra med allt syrelaterat gammalt som nytt...tidningstips bok nytt tyger mönster ja ni vet allt om våran hobby.
Men en sak var också att vi alla skulle få flera vänner här på nätet som läsare men också  vi bloggare.
För visst är våran hobby fantastiskt och det är väl roligt att ge tips och få tillbaka??
Själv är jag en stor anhängare av våran hobby och den kommer högt upp på min lista!!Den har givit mig många vänner både personligt men också här på nätet och det är jag så tacksam för.

Under detta året har ni alla varit fantastiska med att blogga och länka och nu har det även nått våra nordiska länder lite granna och detta är så roligt!!!Mer vill jag ha och även andra bloggare från andra länder ....visst vore det också roligt.

Detta innebär att året som nu ligger framför oss kan vi alla bli bättre eller hur???

För jag vet att det finns massor av fina INSPIRERADE bloggar(e) som  kan länka till Visa och Berätta måndag!!
Nu ska jag inte tjata mera  för givet vill ni inte så respekterar jag  detta!!!

Nog om detta !


Nu ska vi väl ALLA  ha lite x-tra roligt denna måndag och fira lite iaf. eller???
Därför lottar jag ut en lite present till alla Er läsare och bloggare som kommenterar eller länkar till min sida idag  med 4st bilder som får symbolisera oss quiltare som INSPIRERAR varandra och givet  ett svart/vitt prickigt 30 cm tyg till dessa . Typiskt Bambi färg!!


 
 
 
 
 
Nu hoppas jag att dessa tyger  kan sätta igång eran sylust och att ni vill kommentera eller länka till mig idag.Jag förmodar att även ni har en åsikt om mig och min blogg och den vill jag gärna läsa från er på kommentarerna !!


Så enkelt är det att delta i utlottningen....KOMMENTERA eller LÄNKA...eller varför inte göra båda sakerna.....

Så skriv en kommentar alla ni läsare eller länka eran fina blogg till mig När ni väl gjort detta drar jag en vinnare på onsdag morgon .Detta innebär att länken är öppen fram till tisdag midnatt precis som vanligt!!

Givet vill jag här och nu passa på och TACKA alla er läsare och bloggare för att ni tittar in på min sida  och enl. statistiken är ni många..många ....varje dag .....det stärker och gör mig så glad!!

Så välkomna mina vänner  och KRAM från Bambi!!