Summa sidvisningar

torsdag 28 maj 2015

Testar!!

Idag blir det ullkofta och långkalsonger... på ....eftersom vädret inte vill bli det där rätta och sköna ....regnar lite gör det och nordan sveper runt knuten.
Jag hoppas på att lunchen idag blir ärtsoppa eftersom det är torsdag men också  att man blir lite varm av soppan.

Undrar just om våra vänner som badar varje dag i havet gör detta idag också??? Jag är så himla glad att jag inte drabbats av denna bakterie.

Under några dagar har jag testat nya block -mått och sömnadsätt som jag kanske kan använda till hösten till mina kurser eller annat.
Det är ganska roligt att leka men leka på ett allvarligt sätt för just detta med våran sömsmån det spökar allt som oftast.Nu är det inte mönstren och måtten det brukar vara fel på utan kanske sömsmånen eller en själv....Jag brukar uppmana alla de mina att sy ihop två kvadrater 2,5 inch och då skall måttet när det är pressat och klart vara 4,5 inch.En bra regel tycker jag själv......

Kan då också avslöja för er  att jag ""samlar"" på 2,5 inch kvadrater och har nästan alltid dem framme vid symaskinen och syr ihop då och då två st av kvadraterna... lägger bort dem och syr ihop två nya....en dag tar jag och syr ihop två och två osv... rätt som det är har jag en stor quilt med scraps!!Men detta visste ni väl redan.....
Hoppas ni har en bra dag (sydag!!)trots vårat väder!!Bambikram